BESPLATNA MONTAŽA I PREVOZ (za kupovine preko 400 KM i udaljenost 30 km od salona)

Klub stolovi

Ukoliko opremate novi prostor ili postojeći želite da osvježite atraktivnim komadom namještaja, jednostavno a veoma efektno rješenje može biti klub sto. Naši klub stolovi dizajnirani su tako da skladno dopunjuju ugaone i sastavne garniture, fotelje, kao i ostali namještaj.

Pored dekorativne funkcije njihova praktična uloga u odlaganju različitih stvari biće nezamjenjiva. Ovdje možete odložiti daljinske upravljače, časopise, mobilne telefone, posluženje, a ukoliko imaju fioke i razne stvari koje ne želite da svi vide.

Oduševiće vas raznovrsnost stilova, materijala, boja, oblika i dimenzija naših klub stolova. Od klasičnih do modernih modela, naš asortiman pruža vam mnogo mogućnosti. Vašu pažnju privući će neki od okruglih, pravougaonih, kvadratnih, elipsastih ili specifično dizajniranih modela. Možete se odlučiti za jedan veći ili kombinaciju dva ili tri manja klub stola.

Prilikom odabira klub stola jedan od bitnih kriterijuma su i materijali od kojih je on izrađen. U proizvodnji naših klub stolova koristimo različite materijale – oplemenjenu ivericu, puno drvo, furnir ili medijapan u različitim bojama i drvenim teksturama.

Neki naši modeli dio su kolekcija za uređenje dnevnih soba i trpezarija, pa ih lako možete uskladiti sa komodama, vitrinama, bibliotekama, policama ali i sa trpezarijskim stolovima.

Bez obzira na to da li je klub sto dio kolekcije ili je samostalni komad namještaja, svaki od njih će donijeti novu dimenziju ljepote vašem prostoru i osvojiti vas svojom praktičnom stranom.