BESPLATNA MONTAŽA I PREVOZ (za kupovine preko 400 KM i udaljenost 30 km od salona)

Komode za spavaću sobu

Komode su praktičan komad namještaja koji upotpunjenje enterijer vaše spavaće sobe, čineći ga atraktivnim i modernim. Pomoći će vam da uredno odložite razne stvari, od garderobe do brojnih sitnica i uštediti vaš prostor u ormarima oslobađajući ga za odlaganje krupnijih stvari.

Komode za spavaću sobuiz SIMPO asortimana dostupne su u nekoliko različitih dizajna, dimenzija, oblika i boja.

Bez obzira da li ćete se odlučiti za komodu u bijeloj boji, komodo koja kombinuje dezen trešnje sa bež bojom ili komodu u kombinaciji dezena sonoma tamnog hrasta i kapućino, svaka od ovih komoda unijeće toplinu u vaš intimni kutak.

Vaša omiljena komoda može imati samo fioke ili kombinovati fioke i dijelove sa vratima u čijoj unutrašnjosti su police za odlaganje. Izaberite model koji vam više odgovara i dobro iskoristite prostor.

Komode za spavaću sobu sastavni su dio kompletnih programa za opremanje vašeg intimnog kutka. Stilski su ujednačene sa ormarima, krevetima i noćnim stočićima iz istoimenih programa spavaćih soba zato ih jednostavno možete kombinovati. Takođe, naše komode lako možete uskladiti uz namještaj u potpuno drugačijem stilu. Na vama je da da izaberete kako ćete kombinovati namještaj i urediti svoju spavaću sobu.