BESPLATNA MONTAŽA I PREVOZ (za kupovine preko 400 KM i udaljenost 30 km od salona)

Ormari za predsoblja

Predsoblje kao prva prostorija u vašem domu treba da bude lijepo uređeno i prije svega funkcionalno. Ormari za predsoblja imaju glavnu ulogu u tome da vas kad stignete kući dočeka sklad i harmonija. U njima možete odložiti ne samo garderobu i sezonsku obuću, već i razne stvari koje su vam svakodnevno potrebne a za njih ne nalazite drugo odgovarajuće mjesto.

SIMPO je u svoj asortiman uvrstio modele koji se lako uklapaju u sve stilove uređenja. Napravljeni su od kvalitetnih materijala, u neutralnim bojama koje će donijeti osvježenje za vaš prostor. Kod nekih modela imate mogućnost izbora između dvije boje. Takođe, određene modele ormara možete kupiti u varijanti sa ili bez ogledala.

Unutrašnjost ormara za predsoblje opremljena je policama i teleskopskim vješalicama, tako da vaše jakne, kaputi i ostale stvari nikada neće biti izgužvani i biće uvijek pregledni i lako dostupni.

Ormari za predsoblja su dizajnirani tako da ne zauzimaju mnogo prostora zato su prikladni i za predsoblja manjih dimenzija. U želji da vam olakšamo opremanje predsoblja, napravili smo kompletne programe i ormare kompletirali sa cipelarnicima, čivilucima i ogledalima.