BESPLATNA MONTAŽA I PREVOZ (za kupovine preko 400 KM i udaljenost 30 km od salona)

Ormari

Ukoliko želite da vaša spavaća soba uvijek bude lijepo sređena, potrebni su vam kvalitetni ormari koji će pored svog estetskog izgleda, imati dobru organizaciju unutrašnjeg prostora, kako biste na najbolji način rasporedili garderobu i stvari koje želite da odložite.

SIMPO je ponudu ormara kreirao u skladu sa vašim potrebama. Vodili smo računa da u asortiman uvrstimo ormare različitog dizajna, dimenzija, materijala i boja.

Naši ormari dio su kompleta spavaćih soba. U okviru svakog programa imamo po nekoliko modela. Možete birati između ormara sa klasičnim dvokrilnim, trokrilnim ili petokrilnim vratima ili se odlučiti za dvokrilne i trokrilne ormare sa kliznim vratima, sa ili bez ogledala.

Svi ormari iz naše ponude izrađeni su od kvaltetnih materijala i omogućavaju maksimalnu iskorišćenost raspoloživog prostora. Opremljeni su policama, garderobnim šipkama a neki i fiokama.

Bez obzira da li su vaš izbor klasični ili modern dizajnirani ormari, sigurni smo da će se lijepo uklopiti uz ostali namještaj u spavaćojsobi. Kompletirajte ih sa krevetima, komodama i noćnim stočićima iz istoimenih kolekcija ili ih kupite kao pojedinačne komade namještaja lako uklopive u različite enterijere spavaćih soba.