BESPLATNA MONTAŽA I PREVOZ (za kupovine preko 400 KM i udaljenost 30 km od salona)

Dnevna soba

Dnevna soba je centralna prostorija u vašem domu. Savršena je za odmor poslije napornog radnog dana, idealna za porodična okupljanja i druženje sa prijateljima. Zato opravdano želite da izgleda perfektno.

SIMPO će vam pomoći da vaše ideje o uređenju prostora pretvorite u stvarnost. Zamislite svoju idealnu dnevnu sobu i pogledajte ponudu SIMPO namještaja. Sigurni smo da ćete u našoj ponudi pronaći kompletan namještaj za dnevnu sobu.

Ukoliko je vaša dnevna soba dovoljno velika imate više mogućnosti za kombinovanje. Odlučite se za modernu ugaonu garnituru ili sastavnu (TDF) garnituru koja objedinjuje trosjed, dvosjed i fotelju. U zavisnosti od toga da li će garniture služiti samo za sjedenje ili i za spavanje, birate između fiksnih ili modela sa mehanizmom.

U slučaju da je prostor koji opremate manjih dimenzija i ako ste ljubitelj svedenog dizajna, odaberite kauč ili klik-klak ležaj koji će imati dvostruku funkciju, za sjedenje i spavanje. Moderna fotelja ili tabure savršeno će dopuniti bilo koji komad tapaciranog namještaja.

Nijedna dnevna soba nije potpuna bez klub stola. On je praktičan ali i dekorativan komad namještaja. Kreirali smo ih u različitim oblicima, materijalima, teksturama i bojama, zato iz našeg asortimana izaberite onaj koji vam se najviše dopada i koji će se najbolje uklopiti uz ostali namještaj.

Komadni namještaj poput vitrina, polica, ogledala, komoda i TV komoda iz naše ponude odlično će dopuniti garniture i fotelje. Svaki od ovih komada namještaja karakteriše atraktivan izgled i praktičnost. Nudimo vam kompletna rješenja za opremanje dnevnih boravaka, koja najčešće po programima sadrže sve ove elemente. Zastupljeni su različiti stilovi, materijali i boje. Svaki element možete kupiti posebno ili kombinovati više njih u skladu sa svojim željama.