BESPLATNA MONTAŽA I PREVOZ (za kupovine preko 400 KM i udaljenost 30 km od salona)

Dječiji kreveti

Ukoliko kupujete krevet za vaše dijete sigurni smo da ćete u okviru naše ponude pronaći najbolji model koji će podržati pravilan razvoj djeteta tokom odrastanja.

Dječiji kreveti iz našeg asortimana su savremeno dizajnirani i dostupni u različitim dimenzijama. Napravljeni su od kvalitetnih materijala, u bojama koje je lako prilagoditi uz ostali namještaj. Riječ je o univerzalnim modelima za dječake i djevojčice, koje će zavoljeti na prvi pogled bez obzira na uzrast.

Možete se opredijeliti između kreveta od pločastih materijala klasičnog i modernog dizajna ili tapaciranih modela.

Neka vaše dijete samo izabere model iz naše ponude kreveta, jer će tako radije spavati u njemu. Za sve krevete od pločastih materijala dušek se kupuje posebno i ne ulazi u cijenu kreveta. Uz njih možete kombinovati ormare, radne stolove, noćne stočiće i police, jer su sastavni dio dječijih soba, stilski usklađeni sa ostalim elementima iz istoimenih programa.

Tapacirani krevet iz naše ponude namenjen djeci i mladima, biće sjajan izbor za odmor vašeg djeteta jer pruža mnogo benefita. U svom sastavu ima dušek. Ukoliko želite ovaj krevet bez dušeka, moguća je i ta opcija. Birate između kreveta sa ili bez mehanizma. Krevet sa mehanizmom ima kutiju za odlaganje posteljine. Izborom štofa iz naše aktuelne ponude ovaj krevet u potpunosti možete prilagoditi ukusu vašeg djetata.