BESPLATNA MONTAŽA I PREVOZ (za kupovine preko 400 KM i udaljenost 30 km od salona)

Dvosjedi

SIMPO dvosjedi odgovaraju zahtjevima savremenih korisnika, koji žele da u domovima imaju lijepo dizajnirane komade namještaja, koji pružaju svakodnevnu udobnost a ne zauzimaju puno prostora. Uz naše dvosjede mali životni prostor više nije ograničenje, jer su on idealno mjesto za sjedenje koje će se odlično uklopiti u dimenzije vašeg enterijera.

Dvosjedi iz naše ponude su namještaj sa više funkcija. Ukoliko je vaša dnevna soba istovremeno i spavaća, odaberite neki od modela sa mehanizmom za spavanje. U njima je ugrađen dušek od poliuretanske pjene, dimenzija 193 x 100 cm, debljine 12 cm.

Na vama je da se odlučite i za najljepše dizajnersko rješenje iz naše ponude. Od modela u minimalističkom stilu do ekskluzivnih modela sa raznim modernim detaljima, odaberite dvosjed koji će na poseban način ukrasiti vašu dnevnu ili neku drugu sobu.

Dvosjedi se mogu izraditi u različitim materijalima, a vi imate mogućnost da birate da li će to biti štof ili koža iz naše aktuelne ponude. Pogledajte dimenzije naših proizvoda i odlučite se za dvosjed koji se po dizajnu i veličini savršeno uklapa u vaš prostor.

Dvosjedi iz SIMPO ponude su dio sastavnih (TDF) garnitura, stilski ujednačeni sa trosjedima i foteljama iz istoimenih kolekcija. Pored njih, lijepo se kombinuju i sa tabureima i ostalim namještajem iz naše ponude.