BESPLATNA MONTAŽA I PREVOZ (za kupovine preko 400 KM i udaljenost 30 km od salona)

Dječije sobe - kompleti

Najjednostavnija i najpraktičnija rješenja za uređenje dječijih soba jesu kompletni sastavi koji omogućavaju funkcionalno iskorišćenje prostora i sklad u estetici. Uz ormar, krevet, radni sto i police iz istih kolekcija obezbijedićete dobre uslove za spavanje, učenje, odmor i igru vašeg djeteta.

Pogledajte našu ponudu dječijih soba.

Lino dječija soba zrači vedrinom i pozitivnom energijom. Kroz kombinaciju zelene boje i dezena svijetlog bora, na podjednako interesantan način dječacima i djevojčicama stvara ambijent u kome će provoditi najljepše dane svog djetinjstva. Prostran dvokrilni ormar sa klasičnim vratima, krevet koji možete kombinovati sa fiokom i napraviti dodatni ležaj, radni sto u dvije boje i praktične police, doprinijeće kvalitetnom opremanju dječije sobe koju dijete može koristiti sve do osamostaljenja.

Castle dječija soba u bijeloj boji asocira na bezbrižnost, harmoniju i sklad. Kreirana je da kombinacijom elemenata oplemeni sobu vašeg djeteta. Uz dvokrilni ormar sa klasičnim vratima, krevet, radni sto, noćni stočić, policu, čiviluk i stalak sa dodatkom za povijanje, uredićete divan ambijent za vaše mališane od najranijeg uzrasta.

Keln dječija soba je klasičan model u kombinaciji dezena trešnje i bež boje, podjednako prikladan za sobe djevojčica i dječaka. Sastav objedinjuje dvokrilni ormar sa klasičnim i kliznim vratima, krevet, komodu, ogledalo, radni sto i noćni stočić. To je namještaj koji će ispratiti potrebe vašeg djeteta za dobrim odmorom, učenjem i kreativnim aktivnostima.

Kompletne dječije sobe dizajnirane u istom stilu pružaju vam mogućnost da odaberete elemente koji vam najviše odgovaraju i sa kojima ćete ostvariti pun efekat u uređenju.