BESPLATNA MONTAŽA I PREVOZ (za kupovine preko 400 KM i udaljenost 30 km od salona)

Vitrine

Vitrine su zbog svoje praktičnosti u odlaganju stvari potrebne svakom domu. Njihov izložbeni karakter učiniće vaš enterijer još ljepšim i reprezentativnijim. Kao vitrine za dnevnu sobu ili za trpezariju, unijeće posebnu dozu elegancije i šarma u vaš prostor.

Vitrine sa staklenim vratima opremljene su brojnim policama koje možete ispuniti dragocjenim predmetima i uspomenama koje želite da svi vide, dok su vitrine sa punim vratima odličan izbor za odlaganje stvari koje želite sačuvati samo za sebe.

Vitrine iz SIMPO ponude urađene su od najkvalitetnijih materijala, u modernim bojama i u skladu sa aktuelnim dizajnerskim trendovima. Savršeno se mogu uklopiti u razne stilove uređenja, od klasičnih do modernih.

Svaki naš model vitrine sastavni je dio nekog od programa namjenjenog uređenju vašeg doma ili poslovnog prostora. Dizajnerski su usklađene sa komodama, bibliotekama, klub stolovima, trpezarijskim stolovima i policama. Nude vam mogućnost da ih savršeno kombinujete sa ostalim namještajem i stvorite harmoničnu cjelinu u vašem prostoru.