BESPLATNA MONTAŽA I PREVOZ (za kupovine preko 400 KM i udaljenost 30 km od salona)

Pitanja i odgovori

Sajt ne funkcioniše kao web shop, on pruža informacije o proizvodima.

Naš pločasti namještaj zahtjeva montažu koju uvijek rade naši monteri, zato isporuke proizvoda ne možemo prepustiti kurirskim službama. Proizvode moraju montirati profesionalni monteri kako bi se osigurala vaša bezbjednost i zadovoljstvo kupljenim proizvodom.

Naši proizvodi su prepoznatljivi po udobnosti. Garniture, fotelje i ostali tapacirani namještaj trebate isprobati uživo i osjetiti njihovu udobnost. Pružajući brojne informacije na sajtu nastojimo da Vam prije nego što dođete u prodajni objekat olakšamo donošenje odluke o kupovini. Kod proizvoda gdje je udobnost presudna za kupovinu nije dovoljna samo informacija o visini i dubini sjedišta već je potrebno da osjetite njihovu ergonomiju i uvjerite se da li je to pravi komad namještaja za Vas.

Ukoliko želite da vaše zadovoljstvo namještajem budu potpuno savjetujemo Vam da prije kupovine namještaj pogledate i probate u prodajnom objektu.

SIMPO ne proizvodi namještaj po meri. U ponudi imamo samo proizvode koji se nalaze na našem sajtu u dimenzijama koje su naznačene kod svakog proizvoda.

SIMPO ima višedecenijsko iskustvo u opremanju hotela, poslovnih i drugih rezidencijalnih objekata i samo u ovakvim slučajevima rade se posebne serije proizvoda koji su prilagođeni zahtjevima investitora i ti proizvodi nisu u redovnoj ponudi. Ukoliko želite da opremate neki ovakav objekat možete nas kontaktirati na office@simpoline.rs

Dimenzije koje se nalaze istaknute na sajtu su jedino dostupne, ne izrađujemo namještaj po posebnim zahtjevima kupca.

Lokacije svih naših salona možete pogledati na stranici SIMPO SALONI.

Na našem sajtu kod svakog proizvoda imate naznačeno u kom materijalu se može poručiti. Cijena proizvoda zavisi od vrste i kategorije materijala. Na sajtu su prikazane aktuelne karte materijala koje su podložne promjenama zavisno od dostupnosti materijala. Molimo Vas da se u najbližem salonu informišete o trenutno dostupnim materijalima za poručivanje. Kada sami birate materijal iz naše aktuelne karte materijala za Vaš namještaj, on se izrađuje sa rokom isporuke.

Uvijek imate mogućnost da izaberete i neke od proizvoda sa lagera u trenutno dostupnim materijalima i bojama, za koje je rok isporuke 7 do 15 dana.

Cijene SIMPO proizvoda zavise od vrste i kategorije materijala i/ili opcije koju izaberite.

Cijene naših proizvoda možete saznati u našim salonima širom Bosne i Hercegovine ili nam pišite za sve informacije koje su Vam potrebne.

Kategorije štofa označene su sa TS, TA, TB i TC. Svaka od ovih kategorija sadrži različite boje i dezene. Ove kategorije označavaju razlike u cijeni, kvalitetu i proizvođaču.

Kategorija kože označena je sa KB.

Uslove kupovine možete pogledati na stranici USLOVI KUPOVINE.

Montaža za sve proizvode kupljene kod nas je besplatna bez obzira na vrijednost. Za više informacija o prevozu pogledajte stranicu PREVOZ I MONTAŽA.