BESPLATNA MONTAŽA I PREVOZ (za kupovine preko 400 KM i udaljenost 30 km od salona)

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Trpezarijski stolovi

Kod opremanja trpezarije uvijek se počinje od izbora trpezarijskog stola kao centralnog komada namještaja i glavnog mjesta za okupljanje porodice i prijatelja. Za koji god stil uređenja da se odličite – minimalistički, stilski ili moderan, u okviru naše ponude sigurno ćete naći trpezarijski sto koji je savršen za vaš dom.

Naš asortiman trpezarijskih stolova karakteriše raznovrsnost po pitanju oblika, dimenzija, materijala i boja. Napravljeni su od kvalitetnih pločastih materijala i punog drveta, sa različitim završnim obradama. Kod nekih modela imate i mogućnost izbora boja.

Sa pločom pravougaonog ili okruglog oblika, veći broj modela dostupan je u nekoliko dimenzija, tako da veličina vašeg prostora neće biti ograničavajući faktor prilikom odluke o kupovini. Neki od modela imaju i funkciju razvlačenja, čime se površina stola dodatno povećava tako da će uvijek biti dovoljno mjesta za vaše goste.

Trpezarijske stolove skladno možete povezati sa ostalim elementima – stolicama, vitrinama i komodama, kako biste napravili funkcionalan i estetski lijep ambijent koji odiše toplinom. Pojedini trpezarijski stolovi iz naše ponude dio su kolekcija za opremanje trpezarija i dnevnih boravaka, što u velikoj mjeri olakšava usklađivanje sa ostalim namještajem.