BESPLATNA MONTAŽA I PREVOZ (za kupovine preko 400 KM i udaljenost 30 km od salona)

Trpezarija

Svaka trpezarija je mjesto okupljanja i nosi toplu atmosferu doma. Bez obzira da li je zasebna prostorija ili dio vaše kuhinje ili dnevne sobe, neka bude mjesto u kome će porodica uživati u obrocima, obilježavati važne datume, djeca raditi domaće zadatke a vi se družiti sa prijateljima.

U našoj ponudi ćete pronaći kompletan namještaj za opremanje trpezarija. Sa velikom pažnjom kreirali smo trpezarijske stolove, stolice, komode i vitrine koji su potrebni svakoj trpezariji. Iz našeg asortimana možete odabrati i mnogo drugih proizvoda koji će se savršeno uklopiti uz njih. Nudimo vam različita dizajnerska rješenja, od klasičnih do modernih, čija je zajednička karakteristika kvalitetna izrada, funkcionalnost i udobnost.

Imate mnogo mogućnosti da napravite idealnu kombinaciju namještaja za vašu trpezariju. Možete se odlučiti za elemente iz naših kolekcija namjenjenih opremanju trpezarija i dnevnih boravaka, koje objedinjuju stolove, komode i vitrine. Takođe možete birati elemente iz različitih programa i kombinovati ih po želji u skladu sa svojim prostorom.

Vaš ambijent uljepšaće trpezarijski stolovi sa pločom pravougaonog ili kružnog oblika, izrađeni u različitim dimenzijama, od kojih pojedini imaju mogućnost razvlačenja. Osjećaj udobnosti pružiće trpezarijske stolice u štofu ili koži, sa ili bez rukonaslona. Za praktično odlaganje posuđa, stolnjaka i raznih trpezarijskih setova iskoristite prostor u vašim komodama, dok u vitrinama izložite sve one predmete na koje ste ponosni.

Sigurni smo da ćete uz našu preporuku napraviti najbolje rješenje za vašu trpezariju.