BESPLATNA MONTAŽA I PREVOZ (za kupovine preko 400 KM i udaljenost 30 km od salona)

Trpezarijske stolice

Trpezarijske stolice su kruna svake trpazarije i njihov glavni zadatak je da budu ne samo lijepe veći izuzetno udobne kako bi druženje i uživanje u najukusnijim jelima učinile još prijatnijim. Različita dizajnerska rješenja, kao i materijali i boje, pružiće vam brojne mogućnosti za kombinovanje i olakšati izbor stolic akoje su u skladu sa vašim afinitetima i prostorom koji uređujete.

Bez obzira na različitost stilova, da li su stolice sa rukonaslonima ili bez njih, zajednička karakteristika svih naših modela je udobno sjedište i naslon koji pruža savršenu podršku vašem tijelu. Namjenjene su opremanju domova, poslovnih prostora, hotela, restorana i drugih objekata.

Sve stolice iz našeg asortimana imaju stabilnu i čvrstu konstrukciju napravljenu od kvalitetnih materijala. Na vama je da izaberete drveni ram sa nogama u boji koja je vama najljepša kao i materijal – štof ili kožu, koji vas je oduševio. Kroz izbor modela i finalnih materijala na najljepši način možete predstaviti svoj lični stil i kreirati trpazariju kakvu želite.