BESPLATNA MONTAŽA I PREVOZ (za kupovine preko 400 KM i udaljenost 30 km od salona)

Klik-klak ležajevi

Ukoliko je vašem domu potreban praktičan “2 u 1” komad namještaja, kao jedinstveno rješenje za dnevni odmor i spavanje, naš prijedlog su klik-klak ležajevi.

Njihov univerzalni karakter dopadljiv je svim generacijama. Karakteriše ih jednostavan i svedeni dizajn, prilagodljiv različitim stilovima uređenja enterijera. Idealni su za višenamjenske dnevne boravke koji se istovremeno koriste i kao spavaće sobe.

Svoje mjesto takođe lako pronalaze u dječijim i radnim sobama. Posebno su prikladni za opremanje studentskih stanova, apartmana i raznih drugih smještajnih kapaciteta za turiste.

Klik-klak ležajevi ne zauzimaju puno prostora i donose mnogo benefita. Danju predstavljaju komforno mjesto za sjedenje, a noću udoban ležaj za spavanje. Neki od modela štede i vaš prostor u ormarima, jer imaju kutiju za odlaganje posteljine. Održavanje je jednostavno i lako jer se na većini modela presvlaka skida.

Klik-klak ležajevi iz naše ponude ispuniće sva vaša očekivanja u pogledu udobnosti i funkcionalnosti. Možete ih uskladiti sa vašim enterijerom birajući štof i boju koja vam najviše odgovara.