BESPLATNA MONTAŽA I PREVOZ (za kupovine preko 400 KM i udaljenost 30 km od salona)

Vijesti

NAGRADA: PARTNER HOTELSKE INDUSTRIJE – 2019

Beograd, 17. decembar 2019. godine

Najveća priznanja u hotelskoj industriji Srbije, pod brendom „Ambasadori dobre usluge“ za 2019. godinu, dodjeljena su 17. decembra u organizaciji redakcije časopisa Turistički Svet, a uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija. SIMPO je dobio nagradu u kategoriji “Partner hotelske industrije”.

SIMPO NA 57. MEĐUNARODNOM SAJMU NAMJEŠTAJA

Beograd, 5.novembar 2019. godine

SIMPO je u okviru svog štanda u hali 3a, na 400 m² premijerno izložio kolekciju za 2020. godinu. Prikazana su kompletna rješenja za opremanje doma, uz primjenu inovativnih tehnologija u službi udobnosti i funkcionalnosti. Nova paleta koža i štofova u kojima će moći da se poruče proizvodi bila je pravo osvježenje na ovogodišnjem sajmu i privukla je značajnu pažnju kupaca.

U poslovima opremanja na svjetskom tržištu SIMPO je prisutan više od tri decenije i u svom portfoliu ima brojne poslovne, rezidencijalne objekte i hotele. Zbog poslovnih partnera koji su došli na sajam i pregovora o novim opremanjima, prikazane su i proizvodne mogućnosti u ovoj oblasti, tako da su na štandu bile izložene i dvije hotelske sobe.

* Kliknite na sliku za prikaz cele galerije

SIMPO NA 56. MEĐUNARODNOM SAJMU NAMJEŠTAJA

Beograd, 6. novembar 2018. godine

Na 56. Međunarodnom sajmu namještaja, SIMPO je premijerno predstavio novu kolekciju za 2019. godinu. SIMPU je dodjeljen Sajamski ključ” za kreativno osmišljen sajamski nastup.

* Kliknite na sliku za prikaz cele galerije

SIMPO SAJAM U SKOPLJU

Skoplje, 19. april 2018. godine

U periodu od 19. aprila do 15. maja 2018. godine u salonima “Aerodrom” i “Karpoš” održan je SIMPO sajam na kom su prikazani novi modeli nameštaja.

SIMPO NA SAJMU PRIVREDE U PRIŠTINI

Priština, 18. april 2018. godine

Na 19. Međunarodnom Sajmu privrede učestvovalo je ukupno 174 kompanije iz 14 zemalja. 70 srpskih kompanija u organizaciji PKS predstavilo je svoje proizvode na štandu Srbije, a među njima je bio i SIMPO.

OTVOREN NOV SIMPO SALON U SARAJEVU

Sarajevo, 14. april 2018. godine

Na adresi Trg solidarnosti 4, Alipašino polje, na 600 kvadratnih metara izložbenog prostora, otvoren je 11. po redu Simpo salon u BiH, i drugi u Sarajevu.

PREDSJEDNIK VUČIĆ POSJETIO SIMPO NA SAJMU U MOSTARU

Mostar, 10. april 2018. godine

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je izložbeni prostor kompanije SIMPO ad Vranje na Međunarodnom sajmu privrede u Mostaru.

Na 21. Međunarodnom sajmu privrede u Mostaru, Srbija je učestvovala kao zemlja partner pod sloganom „Budućnost nas spaja“. Skoro 70 kompanija iz Srbije predstavilo se u okviru Nacionalnog paviljona na oko 900 kvadratnih metara izložbenog prostora. Među njima je i kompanija SIMPO koja je ekskluzivno predstavila nekoliko novih modela iz svog bogatog proizvodnog programa.

Nakon svečanog otvaranja Sajma privrede, predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posjetio je izložbeni prostor SIMPA u društvu predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i člana Predsjedništva BiH Dragana Čovića. Predsjednika Vučića i goste na štandu je dočekao generalni direktor Slađan Disić sa saradnicima. U kratkom razgovoru razmijenili su utiske o sajmu i poslovnim aranžmanima SIMPA.

NAGRADA ZA SAJT www.simpo.rs

Beograd, februar 2018. godine

Na dodjeli godišnjih TOP 50 nagrada za najbolje sajtove, društvene mreže i mobilne aplikacije, koju tradicionalno već 21. godinu za redom organizuje PC PRESS proglašeni su dobitnici za najbolje online stvari.

Sajt www.simpo.rs nagrađen je u kategoriji Dom i zabava. Prema riječima PC PRESS-a:
„Sajt najpoznatijeg domaćeg proizvođača kvalitetnog namještaja je pretrpio vizuelne i funkcionalne promjene i prerastao u odličan multimedijalni katalog sa dobrom navigacijom, jedinstvenim vizuelnim identitetom i fenomenalnim vizualima koji odlično dočaravaju izgled svakog proizvoda. Pored toga, sajt obiluje korisnim informacijama o lokacijama prodajnih mjesta i akcijama.“

BEST BUY AWARD

Beograd, 11. decembar 2017. godine

Najnovije istraživanje Best Buy Award Serbia Home&Decoration 2017/2018, sprovedeno tokom septembra 2017. godine na srpskom tržištu, mjeri isključivo percepciju samih potrošača o tome ko im na tržištu nudi najveću vrijednost za njihov uloženi novac – Br. 1 u odnosu cijene i kvaliteta.

Na pitanje:„Navedite naziv prodavnice (lanca prodavnica ili salona) za prodaju namještaja za dnevni boravak koja, po vašem ličnom iskustvu ili iskustvu vaših bližnjih, nudi najbolji odnos cijene i kvaliteta na srpskom tržištu“, najveći broj potrošača je dao odgovor SIMPO.

Zahvaljujući povjerenju koje su mu ukazali potrošači, SIMPO je nagrađen u ovog tržišnoj kategoriji.

Sertifikat možete pogledati OVDE.

SIMPO NA 55. MEĐUNARODNOM SAJMU NAMJEŠTAJA

Beograd, 7. novembar 2017. godine

Na 55. Međunarodnom sajmu namještaja, SIMPO je premijerno predstavio novu kolekciju za 2018. godinu. Slađanu Disiću, generalnom direktoru SIMPO ad, pripala je čast da govori na ceremoniji otvaranja sajma, koja je upriličena ispred SIMPO štanda.
Kolekcija 2018 koju čini oko 70 novih modela, odlično je ocjenjena od strane poslovnih partnera i posjetilaca sajma.

OTVOREN JOŠ JEDAN SALON

Skoplje, 2. novembar 2017. godine

Početkom novembra u glavnom gradu Makedonije, u naselju Karpoš, na površini od 600 kvadratnih metara, na dva nivoa, otvoren je još jedan SIMPO maloprodajni objekat.

NAJOMILJENIJI NAMJEŠTAJ U SRBIJI PO IZBORU POTROŠAČA

Beograd, 11. april 2017. godine

Na osnovu glasova potrošača, SIMPO je dobitnik nagrade “Moj izbor 2017”, kao najomiljeniji brend u kategoriji “Nameštaj”. U ukupnoj konkurenciji za nagrade našlo se 627 domaćih proizvoda i brendova u 24 kategorije. Dodjela priznanja „Moj izbor“ se organizuje u okviru kampanje „Srbija ima kvalitet“, koju sprovodi udruženje „Moja Srbija“, sa ciljem podsticanja razvoja domaće proizvodnje i poboljšanja kvaliteta robe i usluga u Srbiji.

NAGRADA SKOPSKOG SAJMA ZA GARNITURU “LAZAR”

Skoplje, 24. mart 2017. godine

Na 43. Međunarodnom sajmu namještaja i opreme za domaćinstvo u Skoplju, SIMPO je u konkurenciji više od 400 izlagača iz Srbije, Hrvatske, Grčke, Italije BIH i Slovenije, dobio priznanje “Mebel 2017” za garnituru “Lazar”, u kategoriji modularnog namještaja za dnevni boravak. U prvoj hali “Metropolis” arene, na izložbenom prostoru od 312 kvadratnih metara, predstavljena je nova kolekcija SIMPA za 2017. godinu.

NOVI SALON U SKOPLJU

Skoplje, 15. mart .2017. godine

U prisustvu brojnih poslovnih partnera i kupaca, u Skoplju, u opštini Aerodrom, na prostoru od 360 kvadratnih metara SIMPO je otvorio salon nameštaja, treći u ovom gradu, dvanaesti u Makedoniji.

RENOVIRAN SALON NAMJEŠTAJA U VRANJU

Vranje, 6.mart .2017. godine

Početkom marta u Vranju, SIMPO je otvorio renovirani salon namještaja. Na površini od 1.375 kvadratnih metara izložbeno-prodajnog salona, u dva nivoa, izloženi su najnoviji modeli vrhunskog kvaliteta i dizajna, kao i prepoznatljivi SIMPO modeli u novim materijalima i dezenima.

NOVI PRODAJNI OBJEKAT U BEOGRADU

Beograd, 9. novembar 2016. godine

Na površini od 1.500 kvadratnih metara, u Zmaj Shopping Park-u, SIMPO je otvorio ekskluzivni salon gdje je izložen gotovo cio proizvodni asortiman SIMPA na jedan moderan, nenametljiv način, gdje su svi modeli došli do punog izražaja. Otvaranju salona prisustvovale su brojne zvanice. Objekat je svečano otvorio Dragan Stevanović, državni sekretar u Ministarstvu privrede.

UČEŠĆE NA 54. MEĐUNARODNOM SAJMU NAMJEŠTAJA U BEOGRADU

Beograd, 8. novembar 2016. godine

Na 54. Međunarodnom sajmu namještaja, opreme i unutrašnje dekoracije u Beogradu, SIMPO je izložio nove modele namještaja iz Kolekcije 2017. Izložbeni štand SIMPA privukao je veliku pažnju posjetilaca. Prvog dana sajma zaključeni su i značajni ugovori o prodaji namještaja.

NOVI PRODAJNI OBJEKAT U KRALJEVU

Kraljevo, 1.septembar 2016. godine

Na površini od 1.200 kvadratnih metara SIMPO je otvorio prodajni objekat u Kraljevu, gdje kupci mogu pronaći garniture u koži i štofu, dnevne boravke, trpezarije, spavaće i dječije sobe, dušeke i ostale proizvode iz našeg proizvodnog programa.

NAGRADA „ZLATNA ERA“ ZA GARNITURU „MARGO“

Skoplje, 27. mart 2016. godine

U kategoriji Namještaj za dnevni boravak – tapacirani nameštaj, na Međunarodnom sajmu namještaja u Skoplju „Mebel 2016“, SIMPO je nagrađen nagradom „Zlatna era“ za garnituru „Margo“. U Skoplju je predstavljena nova kolekciju sa više od 45 modela, koji predstavljaju savršen spoj dizajna, funkcionalnosti i estetike.

POVRATAK NA SAJAM NAMJEŠTAJA U BEOGRADU

Beograd, 10. novembar 2015. godine

Nakon 27 godina, SIMPO se vratio na sajam namještaja predstavljući Kolekciju 2016, inspirisanu vrhunskim kvalitetom i dizajnom. Na SIMPO štandu ministar privrede Željko Sertić proglasio je otvorenim 53. Međunarodni sajam namještaja. SIMPU je dodjeljeno Specijalno priznanja za vizuelno osmišljen i funkcionalno opremljen izložbeni prostor.

SIMPO DOBITNIK PRIZNANJA “MOJ IZBOR 2015”

Beograd, 31. mart 2015. godine

U organizaciji udruženja “Moja Srbija” i Privredne komore Beograda, u sali Skupštine grada, po peti put su dodeljena priznanja “Moj izbor” za najbolje domaće proizvode i brendove po mišljenju potrošača. SIMPO je dobitnik priznanja u kategoriji “Nameštaj”, jer je po ocjeni potrošača izabran za najomiljeniji brend namještaja u Srbiji.

NAGRADA „ZLATNA ERA“ NA SAJMU NAMJEŠTAJA „MEBEL 2015“

Skoplje, 26. mart 2015. godine

Na Međunarodnom sajmu namještaja „Mebel 2015“ u Skoplju, SIMPU je dodjeljeno najviše sajamsko priznanja „Zlatna era“. U kategoriji „Nameštaj za dnevni boravak“ nagrada je dodjeljena za novi program „Y“. Po mišljenu žirija Sajma namještaja, ovaj program se izdvojio od ostalih po načinu izrade, kvalitetu i dizajnu.

SIMPO JE U VEĆINSKOM DRŽAVNOM VLASNIŠTVU

Vranje, 31. oktobar 2014. godine

Od 31. oktobra 2014. godine SIMPO je u većinskom državnom vlasništvu.