BESPLATNA MONTAŽA I PREVOZ (za kupovine preko 400 KM i udaljenost 30 km od salona)

Trosjedi

Originalni dizajn, udobnost i funkcionalnost, glavne su odlike SIMPO trosjeda. Ponudu čini veliki broj modela, tako da naši trosjedi odgovaraju različitim vrstama enterijera, od klasičnih, tradicionalnih, elegantnih i modernih. Namenjeni su za opremanje domova ali i hotela i ekskluzivnih poslovnih prostora.

Kvalitetan trosjed iz naše ponude je lijep i udoban komad namještaja za sjedenje, koji će stvoriti prijatan kutak za porodično okupljanje i druženje sa prijateljima. On je takođe i praktično mjesto za spavanje, ukoliko se odlučite za model sa mehanizmom. Trosjedi sa mehanizmom imaju ugrađen dušek od poliuretanske pjene, dimenzije 193 x 140, debljine 12 cm.

Trosjedi su najčešće namjenjeni dnevnim sobama, a ukoliko vaš prostor to dozvoljava svoje mjesto mogu naći i u dječijim sobama ili u nekoj drugoj prostoriji. Oni su dio sastavnih (TDF) garnitura i možete ih kombinovati sa dvosjedima i foteljama iz istoimenih kolekcija i sjajno uklopiti sa raznim tabureima.

Za vaš trosjed izaberite kožu ili štof iz naše aktuelne palete materijala i time ćete model u potpunosti uskladiti sa vašim idejama za uređenje.