BESPLATNA MONTAŽA I PREVOZ (za kupovine preko 400 KM i udaljenost 30 km od salona)

Taburei

Bez obzira na stil uređenja vašeg doma, tabure je praktičan i dekorativan komad namještaja koji će osvježiti vaš ambijent i doprinijeti da trenuci odmora i relaksacije budu potpuni.

Za vas smo kreirali taburee koje možete koristiti kao zasebne elemente za sjedenje ili kao dodatke uz fotelje ili garniture i na kojima možete opružiti i odmoriti noge. Ponekad mogu preuzeti ulogu klub stolova tako da na njima možete odložiti razne stvari.

Kao višenamjenski komad namještaja naši taburei pored dnevne sobe i predsoblja, svoje savršeno mjesto mogu pronaći u dječijim i spavaćim sobama. Nisu teški za prenos, tako da lako možete mijenjati njihovu poziciju.

SIMPO taburei često su dopuna naših fotelja ili garnitura sa kojima stvaraju jedinstven concept uređenja jer su dizajnirani u istom stilu i savršeno se slažu. Izborom taburea koji je potpuno drugačijeg stila od ostalih komada namještaja u enterijeru unijećete svježinu u vaš prostor i razbiti monotoniju.

Da biste donijeli pravu odluku prilikom izbora taburea, rukovodite se idejom koju funkciju će imati i koji estetski cilj želite postići. U skladu sa tim, sigurni smo da ćete iz SIMPO asortimana odabrati pravi model za vaš dom. Takođe, možete birati i da li želite tabure u štofu ili koži, kao i boju iz naše aktuelne palete materijala i tako ga uskladiti sa ostalim elementima u enterijeru.